Antena 3 Sport Off Sport CTP, mesaj dur după lozincile anti-PSD de la Montreal: „Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv suportând toate consecinţele legale”

CTP, mesaj dur după lozincile anti-PSD de la Montreal: „Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv suportând toate consecinţele legale”

13 Aug 2018   •   16:05
CTP, mesaj dur după lozincile anti-PSD de la Montreal: „Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv suportând toate consecinţele legale”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat dur atitudinea celor care au strigat lozinci anti-PSD în timpul finalei de la Montreal.

„Simona Halep îşi trăieşte legenda. Aşa arată o legendă vie. O jucătoare care poate să depăşească momente psihologice care ar putea să doboare şi un bivol care nu gândeşte ca acela din tribună sau aceia care au zbierat pe parcursul acestei partide în momente critice acea adunătură de 7 litere cu PSD.

Dacă aş fi fost acolo muream de gât cu ăla sau cu ăia. Nu vă pot descrie ce dezlănţuire de furie am avut în mine. Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv suportând toate consecinţele legale.

Acel gunoi, gunoiul ăla cu ochi se numeşte român. Cred că au fost vreo doi care zbierau asta. Dobitocul ăla nu îşi dădea seama că Simona era singura deranjată, doar nu Stephens, că nu ştie româneşte”, a comentat Cristian Tudor Popescu, potrivit digisport.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close