Antena 3 CNN Sport Off Sport Cum se va răzbuna Ilie Năstase pe englezi şi pe Federaţia Internaţională de Tenis

Cum se va răzbuna Ilie Năstase pe englezi şi pe Federaţia Internaţională de Tenis

Cum se va răzbuna Ilie Năstase pe englezi şi pe Federaţia Internaţională de Tenis
08 Noi 2017   •   11:32

Ilie Năstase a fost exclus din viaţa sportivă până în 2021, ca urmare a scandalului în care le-a înjurat pe britanice la Fed Cup, la Mamaia. Mai mult, Năstase a fost oprit de la a asista la turneele French Open şi Wimbledon.  

Acum, în mod surprinzător, oficialii circuitului masculin, ATP, l-au invitat pe Ilie Năstase la Turneul Campionilor de la Londra (12 – 19 noiembrie). Doar că, de această dată, potrivit prosport.ro, i-a venit rândul lui Năstase să se răzbune pentru cele întâmplate.  

„M-au invitat la Turneul Campionilor, dar nu mă duc! Ei n-au treabă cu Federaţia Internaţională. Nici Roland Garros şi Wimbledon nu aveau, dar m-au interzis pentru că au vrut să fie solidari cu decizia celor de la ITF, care m-au suspendat, de fapt, fără să mă întrebe! La Turneul Campionilor m-au chemat şi pentru că s-a schimbat sponsorul. ATP a găsit un sponsor japonez, nu mai e Barclays, dar nu mai vreau eu să merg. Ştiu că acum doi ani au denumit o grupă , era şi normal, doar am câştigat trofeul de patru ori“, a declarat fostul sportiv.  

Năstase a povestit că acum se şi judecă pentru reducerea suspendării sale cu ITF.

 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase razbunare
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close