Antena 3 CNN Sport Off Sport Curling pe stradă. Catalanii susţin în mod inedit candidatura Barcelonei la organizarea JO din 2022 (VIDEO)

Curling pe stradă. Catalanii susţin în mod inedit candidatura Barcelonei la organizarea JO din 2022 (VIDEO)

Curling pe stradă. Catalanii susţin în mod inedit candidatura Barcelonei la organizarea JO din 2022 (VIDEO)
11 Mar 2010   •   13:54

Barcelona şi-a depus candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022, dorind să aniverseze la acea dată 30 de ani de la Olimpiada de vară, care a avut un mare succes şi a schimbat complet faţa oraşului.

Având la bază modelul Vancouver, primarul Barcelonei a explicat că nu există niciun motiv pentru care oraşul său nu ar putea găzdui Jocurile Olimpice în Pirinei, precum canadienii au organizat evenimente şi la 150 de kilometri în afara oraşului. Barcelona trebuie întâi să câştige etapa naţională, Zaragoza - Jaca dorind de asemenea să organizeze JO din 2022.

O decizie în acest sens va fi luată de Comitetul Olimpic spaniol până în 2013, astfel că până atunci cele două oraşe îşi pot face reclamă. Câţiva catalani au găsit o metodă ingenioasă pentru acest lucru. Ei au organizat o partidă de "curling urban". Înarmaţi cu mături, aceştia au ieşit pe o stradă înzăpezită din Barcelona şi au mimat câştigarea unui punct decisiv în proba olimpică, în timp ce pe marginea "pistei" stătea scris mesajul "BCN - 2022".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jocurile Olimpice de iarna
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close