Antena 3 CNN Sport Off Sport Darren Cahill a dezvăluit de ce a demisionat din funcția de antrenor al Simonei Halep: ”Câteodată e mai bine să îi oferi puțină terapie șoc”

Darren Cahill a dezvăluit de ce a demisionat din funcția de antrenor al Simonei Halep: ”Câteodată e mai bine să îi oferi puțină terapie șoc”

Darren Cahill a dezvăluit de ce a demisionat din funcția de antrenor al Simonei Halep: ”Câteodată e mai bine să îi oferi puțină terapie șoc”
25 Dec 2017   •   14:50

Darren Cahill a dezvaluit de ce și-a dat, temporar, demisia din functia de antrenor al Simonei Halep, în primavara acestui an.

Cahill a parasit-o pe Simona Halep pentru cateva saptamani, dupa o discutie aprinsa avuta in timpul meciului cu Johanna Konta de la Miami.

"Câteodată e mai bine să îi oferi puțină terapie șoc. Apoi ea sa decida daca e mai bine sa ma implic sau nu. Eu vreau doar ce-i mai bine pentru ea. A fost mai bine ca a trebuit sa o las pe ea sa vada daca are nevoie de sfaturile si de parerile mele. Romanii, in general, se precipiteaza, iau partea negativa. In Australia nu exista asa ceva, spui mereu ca va fi bine. Noi ne lasam eliberati de presiune, spunem ca a fost o zi proasta si maine va fi bine. Ne relaxam putin si o luam de la capat", a explicat Cahill.

Intrebat unde are Simona Halep cele mai mari sanse sa castige un Grand Slam, Cahill a spus ca la Roland Garros, potrivit stiripesurse.ro.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close