Antena 3 CNN Sport Off Sport Decizie radicală! Fost fotbalist român a dat balonul rotund pentru rasa monahală. A ajuns călugăr la Muntele Athos

Decizie radicală! Fost fotbalist român a dat balonul rotund pentru rasa monahală. A ajuns călugăr la Muntele Athos

Decizie radicală! Fost fotbalist român a dat balonul rotund pentru rasa monahală. A ajuns călugăr la Muntele Athos
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Mar 2017   •   18:43

Fostul fotbalist Eduard Bandi, care a jucat la începutul anilor 2000 la Tractorul Braşov, Rapid Bucureşti şi Sheriff Tiraspol, a decis să renunţe la balonul rotund pentru rasa monahală.

Acesta a luat decizia de a se călugări, iar o vreme a stat la Mănăstirea Putna. Și astăzi, după 14 ani, el îmbracă tot haina monahală, însă pe Muntele Athos, scrie Libertatea.

Bandi a început fotbalul la 14 ani, la Motru, fără ştirea părinţilor. La 18 ani a ajuns la Rapid, prilej cu care a acordat primul său interviu, în Pro Sport, în care spunea: “Eu nu vreau să supăr pe nimeni, nici măcar pe adversarii mei”. Ajuns apoi în Republica Moldova, la Sheriff Tiraspol, unde avea un salariu bun şi perspective de a se transfera într-un campionat tare, fundaşul dreapta a uimit când a decis să se călugărească. A plecat la Mănăstirea Gura Motrului (Mehedinți) şi şi-a luat numele de Pahomie.

 

 

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close