x close

Anunțul făcut de Gică Popescu la împlinirea vârstei de 50 de ani

09 Oct 2017   •   18:44
Anunțul făcut de Gică Popescu la împlinirea vârstei de 50 de ani

Gică Popescu a împlinit luni vârsta de 50 de ani. Legenda fotablului românesc se gândeşte serios să se apuce de antrenorat. Popescu are licenţa B de antrenor şi mărturiseşte că nu ar refuza o ofertă bună de a fi tehnicianul unei echipe.

”Am luat licența B, niciodată nu e prea târziu. Așa cum spunea tata: . Acum, copiii și-au luat zborul. Am ajuns în punctul în care cred că absolut orice e posibil în viață. O să iau și licența Pro. Am vrut să fac cursurile în Spania, pentru că, acolo, Guardiola, Luis Enrique, Lopetegui au putut să ia licența Pro în 30 de zile. Le-a aprobat UEFA și au parcurs toate orele în 30 de zile, zi de zi, de dimineața până seara. Toți antrenorii ăștia slabi au luat licența într-o lună. Așa că se poate și fără să dureze ani, ca în România”, a spus Gică Popescuât>

”Baciul” a vorbit şi despre cele mai frumoase momente pe care le-a avut în cariera de jucător.

”Am fost privilegiat. Printre privilegii, am purtat timp de un an și jumătate banderola celui mai important club din lume. Sunt subiectiv, știu, voi vreți să-mi spuneți că Real Madrid e cel mai mare! Pentru mine Barcelona e. Am fost căpitanul României în multe meciuri, cred că spre 40. Am jucat alături de mari fotbaliști, Baloane de Aur, am fost la trei Campionate Mondiale. Am fost norocos, pe lângă munca incredibilă și sacrificiile uriașe pe care le-am făcut”, a mai declarat Popescu pentru gsp.ro.

Citeşte mai multe despre:

momente varsta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati