Antena 3 CNN Sport Off Sport Dezvăluiri terifiante ale unui fost internațional englez: "Am rămas singur cu el în cameră și a început să îmi facă sex oral"

Dezvăluiri terifiante ale unui fost internațional englez: "Am rămas singur cu el în cameră și a început să îmi facă sex oral"

Dezvăluiri terifiante ale unui fost internațional englez: "Am rămas singur cu el în cameră și a început să îmi facă sex oral"
12 Feb 2018   •   13:24

Fostul fotbalist Kieron Dyer, 39 de ani, care a fost în lotul Angliei și la CM 2002, și la CE 2004, dezvăluie în cartea sa un episod terifiant din copilărie.

Într-o seară, cu mama la serviciu, micul Kieron rămăsese cu unchiul său Kenny. "Am adormit la el în brațe uitându-mă la televizor. Apoi, dintr-o dată, m-am trezit, dar eram speriat să deschid ochii. Kenny își strecurase mâna în pantalonii mei și mă mângâia. Am înghețat. Și-a dat seama că m-am trezit, pentru că încerca să mă liniștească. Mi-a cerut să îl las să termine, promițându-mi tone de ciocolată. Era în transă", povestește fostul fotbalist.

"Mi-a tras pantalonii până la glezne. Știam că e ceva teribil, dar eram înghețat. Nu mă puteam mișca, nu puteam vorbi, nu puteam face nimic. A început să-mi facă sex oral. Eram îngrozit. Vă amintiți acele coșmaruri când nu poți țipa? Așa era. Până la urmă, l-am împins. «Nu zice nimănui. E secretul nostru», mi-a spus".

Dyer a fost marcat de acel episod terifiant: "Până la 16 ani, am dormit cu mama. Râdeau toți de mine".

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close