Antena 3 CNN Sport Off Sport Dezvăluirile șocante ale unui străin celebru în România. "Mi s-au pus cătușe si am fost dat afară din țară"

Dezvăluirile șocante ale unui străin celebru în România. "Mi s-au pus cătușe si am fost dat afară din țară"

Dezvăluirile șocante ale unui străin celebru în România. "Mi s-au pus cătușe si am fost dat afară din țară"
Sursa foto: Foto:Jonathan McKain/Twitter
10 Apr 2017   •   19:24

Fostul fundaș de la FC National și Poli Timisoara Jonathan McKain și-a anuntat retragerea din fotbal. Intr-un interviu acordat FourFourtTwo, fotbalistul își povestește cele mai nebune momente din carieră. McKain a dezvăluit și un episod petrecut în România, în perioada petrecută la Național, scrie sport.ro.

Australianul vorbeste despre strategia de transfer folosită de Dinamo în cazul sau. 'Cainii' n-au folosit o tactica de negociere tocmai conventionala. Enervati de refuzul lui FC National de a le accepta ofertele pentru mai multi jucatori, dinamovistii s-au asigurat ca mesajul lor e cat se poate de clar.

"Dinamo voia sa ma transfere. Am avut de jucat un amical cu AC Milan. Cand am revenit la Bucuresti, mi s-au pus catuse si am fost trimis inapoi in Italia. Mai tarziu am aflat ca politia de la Dinamo a platit cativa oameni pentru a-i opri pe baietii nostri”, a spus fostul fotbalist.

×
Subiecte în articol: Dinamo
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close