Antena 3 CNN Sport Off Sport Dramă la Cupa Ligii Scoţiei: Tatăl unui fotbalist a murit privindu-şi fiul cum câştigă cel mai important trofeu al carierei

Dramă la Cupa Ligii Scoţiei: Tatăl unui fotbalist a murit privindu-şi fiul cum câştigă cel mai important trofeu al carierei

Dramă la Cupa Ligii Scoţiei: Tatăl unui fotbalist a murit privindu-şi fiul cum câştigă cel mai important trofeu al carierei
19 Mar 2012   •   14:23

Duminică a fost o zi istorică pentru Kilmarnock, formaţie care a câştigat pe Hampden Park prima Cupă a Ligii Scoţiei. Bucuria era mare şi îndreptăţită pentru jucători, care au primit un trofeu ce părea dinainte câştigat de Celtic Glasgow.

Dar primul semn că ceva nu este în regulă a apărut la câteva secunde după fluierul final. Liam Kelly, mijlocaş la Kilmarnock, s-a desprins din mulţimea bucuroasă şi a alergat spre tunelul de la vestiare cu mâinile pe cap. Acolo, paramedicii încercau să îl ţină în viaţă pe un spectator care suferise un atac de cord. Era tatăl lui Kelly, care nu apucase să se bucure pe deplin de reuşita fiului său.

Colegii lui Kelly, necunoscând ce s-a întâmplat, s-au bucurat alături de fani pe tot parcursul celor 20 de minute în care medicii au încercat să îl resusciteze pe Kelly senior.

Când colegii lui Kelly au ajuns la vestiare au rămas şocaţi să audă prin ce dramă trece fotbalistul de 22 de ani care s-a alăturat clubului în 2009, când a venit liber de contract de la MK Dons. Unii şi-au exprimat imediat regretul pe reţelele de socializare, căpitanul Pascali scriind pe Twitter că "toate rugăciunile şi gândurile noastre se îndreaptă spre tatăl lui Liam".

Avea însă să fie un final trist pentru o zi in care Kilmarnock a depăşit toate aşteptările. Tatăl lui Kelly a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close