Antena 3 CNN Sport Off Sport Echipa Invictus, pregătiri pentru jocurile din 2017. Sportivii au fost vizitați şi de Principele Radu

Echipa Invictus, pregătiri pentru jocurile din 2017. Sportivii au fost vizitați şi de Principele Radu

Echipa Invictus, pregătiri pentru jocurile din 2017. Sportivii au fost vizitați şi de Principele Radu
de M.Z.    |    22 Feb 2017   •   10:23

Echipa Invictus România se pregăteşte pentru competiţia din acest an, din Canada. 33 de sportivi paralimpici, militari răniţi în teatrele de operaţiuni din Afganistan, vor merge la Toronto în septembrie, unde echipa ţării noastre a fost invitată.

Pregătirile pentru concurs deja au început, iar între timp sportivii Invictus au obţinut deja două medalii la tir cu arcul, la competiţiile interne.

Sportivii Invictus au fost vizitați şi de Principele Radu la antrenamente. Principele Radu Duda i-a vizitat pe sportivii paralimpici şi i-a asigurat de toată susţinerea sa.

Costurile pentru participarea la competiţii sunt destul de mari, dar asta nu îi împiedică să se antreneze zilnic, câte patru ore pe zi, în funcţie de sportul pe care îl practică.

Principele Radu Duda le-a propus militarilor să facă mai multe întâlniri în ţară, în şcoli, pentru a vorbi cu elevii din şcoli despre ce înseamnă Invictus România. În Marea Britanie astfel de activităţi sunt deja cunoscute în instituţiile de învăţământ.

Jocurile Invictus sunt organizate de fundaţia cu acelaşi nume, patronată de Prințul Harry al Marii Britanii. 

Ediția 2017 a jocurilor Invictus va avea loc în septembrie în Canada, iar la competiţie vor participa aproximativ 600 de sportivi din toată lumea. Competitorii vor lupta pentru medalii la 12 discipline.

×
Subiecte în articol: previziuni invictus principele radu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close