Antena 3 CNN Sport Off Sport "Este o mizerie şi o ruşine. Imaginea României este una de lumea a treia". Vezi de ce au plecat supăraţi fanii Athletic Bilbao

"Este o mizerie şi o ruşine. Imaginea României este una de lumea a treia". Vezi de ce au plecat supăraţi fanii Athletic Bilbao

"Este o mizerie şi o ruşine. Imaginea României este una de lumea a treia". Vezi de ce au plecat supăraţi fanii Athletic Bilbao
Sursa foto: foto: gsp.ro
10 Mai 2012   •   18:46

Athletic Bilbao a trimis un protest oficial organizaţiilor care s-au ocupat de transferul suporterilor basci de la Arena Naţională la aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, privind planificarea defectuoasă şi modul în care au fost trataţi fanii.

"Athletic Club doreşte să mulţumească tuturor fanilor pentru comportamentul exemplar avut la Bucureşti cu ocazia finalei Ligii Europa, atât pe străzile oraşului, pe stadion şi la aeroport, în ciuda dificultăţilor întâmpinate, mai ales la revenire. În ceea ce priveşte acest aspect, Athletic Club a înaintat un protest oficial organizatorilor responsabili cu transferul suporterilor pentru planificarea defectuoasă, deoarece nu au luat măsuri şi pentru modul în care au fost trataţi suporterii noştri", se arată în comunicatul postat pe site-ul grupării basce.

Fanii lui Athletic Bilbao au fost nemulţumiţi deoarece au fost lăsaţi, pe Aeroportul Henri Coandă, să aştepte ore în şir fără explicaţii îmbarcarea în avioanele charter la revenirea în Spania şi au acuzat autorităţile române că i-au favorizat pe madrileni, permiţând decolarea aeronavelor acestora cu prioritate.

"Este o mizerie şi o ruşine. Imaginea României este una de lumea a treia", a declarat un "socios" din Bilbao, Roberto Salcines. El a precizat că aeronava cu care trebuia să se întoarcă în Spania avea plecarea programată joi, la ora 03.00, dar a fost întârziată peste cinci ore.

Fanii basci mai susţin că suporterii lui Atlatico Madrid nu au avut parte de acelaşi tratatment şi avioanele lor au decolat primele.


×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close