Antena 3 CNN Sport Off Sport EXCLUSIV. Interviu inedit cu Leonard Doroftei. Campionul a fost somat să-și închidă afacerea! „Nu vreau să cred că am fost un prost să mă întorc acasă”

EXCLUSIV. Interviu inedit cu Leonard Doroftei. Campionul a fost somat să-și închidă afacerea! „Nu vreau să cred că am fost un prost să mă întorc acasă”

EXCLUSIV. Interviu inedit cu Leonard Doroftei. Campionul a fost somat să-și închidă afacerea! „Nu vreau să cred că am fost un prost să mă întorc acasă”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    29 Aug 2017   •   23:56

Leonard Doroftei încă mai speră într-o minune. Marele campion își dorește ca Primăria Ploiești să găsească o soluție, după ce i-a trimis somația de evacuare din imobilul unde și-a deschis în urmă cu 11 ani un pub sportiv.

Pentru Doroftei, locul acela nu este doar o afacere de familie ci și un loc al amintirilor ce adună povestea întregii sale vieți și a marilor performanțe.

Adrian Ursu a pășit alături de Leonard Doroftei printre trofee și fotografii spectaculoase.

Fostul sportiv a primit spaţiul respectiv de la Primăria Ploieşti în urmă cu 11 ani, când a fost numit şi cetăţean de onoare al oraşului.

Blocul în care se află localul prezintă un risc seismic ridicat, astfel că „Moşul” a fost notificat să elibereze spaţiul.

„Eu am avut şansa să lupt pentru ce am şi pentru lucrurile în care eu cred. Că vreau să stau în România, că vreau să trăiesc în România, că vreau să-mi cresc copiii în România. Cu ce-am greşit?”, se întreabă Leonard Doroftei.

„Nu cer de pomană. Vreau doar să fiu ajutat!”. Sunt vorbele campionului Leonard Doroftei, care vrea să-şi salveze afacerea.

„Nu vreau să cred că am fost un prost să mă întorc acasă”, a mai spus el.

Urmărește în materialul video de mai jos un interviu inedit cu Leonard Doroftei!

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close