Antena 3 CNN Sport Off Sport Exhibiţionistul, piesa care completează puzzle-ul spectacolului din sport(VIDEO)

Exhibiţionistul, piesa care completează puzzle-ul spectacolului din sport(VIDEO)

Exhibiţionistul, piesa care completează puzzle-ul spectacolului din sport(VIDEO)
Sursa foto: Jimmy Jump si Luis Figo
05 Feb 2009   •   13:44

Este un fapt unanim acceptat că în orice sport, spectacolul este produs de cine altcineva decât de sportivi. Ne mai putem gândi şi de un arbitru care face "show" cu deciziile sale şocante, sau la spectacolul frumos sau, din contră, violent din tribunele unei arene. Nu este, însă, nevoie decât de o persoană pentru a atrage atenţia întregii asistenţe şi a sportivilor, fapt de care exhibiţioniştii profită din plin distrându-se grozav.
Foarte multe dintre evenimentele sportive importante, mai ales fotbalistice, sunt întrerupte de intrarea unui suporter pe suprafaţa de joc. Spre amuzamentul tuturor, aceştia se dezbracă şi încep să alerge până când sunt prinşi de nefericiţii agenţi de securitate. Sportivii au de cele mai multe ori o atitudine amuzată, stând liniştiţi şi privind până când oaspeţii neinvitaţi sunt scoşi de pe teren şi jocul poate continua. Sunt, însă, şi unii jucători care îşi pierd cumpătul şi îi iau la bătaie pe intruderi, aşa cum a fost cazul lui Adrian Mihalcea care a bruscat un astfel de suporter la un meci Universitatea Craiova - Dinamo în urmă cu câteva sezoane.
Întreruperea meciurilor a devenit, chiar, un sport pentru unii. Un catalan, cunoscut sub numele de Jimmy Jump, a devenit cunoscut deja pentru apariţiile sale la meciuri ale echipei FC Barcelona, dar şi în finala Ligii Campionilor din 2007, dintre AC Milan şi Liverpool sau la meciuri importante între echipe naţionale, cum ar fi Germania - Turcia de la Campionatul European din 2008.
Iată unele din cele mai amuzante întâmplări de acest fel:

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close