Antena 3 CNN Sport Off Sport Familiile sportivelor Corina Căprioriu şi Georgeta Andrunache îşi aşteaptă cu emoţii campioanele

Familiile sportivelor Corina Căprioriu şi Georgeta Andrunache îşi aşteaptă cu emoţii campioanele

Familiile sportivelor Corina Căprioriu şi Georgeta Andrunache îşi aşteaptă cu emoţii campioanele
Sursa foto: Foto captură Antena 3
02 Aug 2012   •   10:46

Familiile sportivilor care participă zilele acestea la Olimpiadă trăiesc cu emoţii imense fiecare exerciţiu. Chiar dacă au cucerit medalii sau au ratat podiumul, se mândresc cu campionii lor. Vicecampioana olimpică la judo, Corina Căprioriu şi canotoarea Georgeta Andrunache sunt aşteptate cu drag în locurile unde au copilărit.

Mama sportivei Corina Căprioriu a văzut meciul fiicei sale printre lacrimi, la rude! Corina şi-a emoţionat şi vecinii. Cu toţii o aşteaptă acum plini de mândrie !

Şi canotoarea  Georgeta Andrunache este aşteptată ca o campioană acasă la Drăcşani, chiar dacă a ratat podiumul. Locul cinci la dublu rame o clasează oricum printre cele mai bune sportive din lume!

Georgeta Andrunache şi-a început cariera cu antrenamente pe iazul din spatele casei bunicilor ei, pe bărci împrumutate de la pescari. Ambiţia a făcut-o să treacă peste toate neajunsurile pentru ca astăzi, să se numere printre cei mai buni sportivi ai lumii.





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close