Antena 3 CNN Sport Off Sport Fanionul de la colţul terenului, prieten şi duşman al jucătorului (VIDEO)

Fanionul de la colţul terenului, prieten şi duşman al jucătorului (VIDEO)

Fanionul de la colţul terenului, prieten şi duşman al jucătorului (VIDEO)
Sursa foto: fanion
05 Aug 2009   •   18:43

Fundaşii precum Rio Ferdinand, Lucio, Vidic sau Terry te pot deposeda în orice moment de minge, fără să mire pe mimeni. Ce poţi face, însă, atunci când principalul tău adversar, care te împiedică să joci, este faniolul de la colţul terenului. Vedeţi mai jos cum i-au incomodat steagurile de colţ pe jucători şi la ce soluţii hilare au apelat aceştia pentru a putea juca mingea.
Adversarul nu poate să îţi ia mingea, dar din cauza fanionului nu poţi să profiţi şi să degajezi mingea. Acesta este problema cu care s-a confrundat un jucător din campionatul Olandei, iar soluţia găsită de un coleg este pe cât de inteligentă, pe atât de neaşteptată. Jucătorul din clipul de mai jos a ridicat, pur şi simplu, fanionul, şi a şutat nestingherit în minge. Totul sub privirile şocate ale antrenorului lui Twente, Steve McLaren.

Fanionul mai iese, însă, şi el câştigător. Dacă în imaginile de mai sus un jucător a scos fanionul de la locul lui, un alt jucător s-a împiedicat de băţul de la colţul terenului şi a ratat executarea cornerului. Din fericire pentru el, arbitrul a dictat repetarea execuţiei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: prieten fotbal
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close