Antena 3 CNN Sport Off Sport Figueroa a marcat pentru Wigan golul anului în Premier League. De la mijlocul terenului! (VIDEO)

Figueroa a marcat pentru Wigan golul anului în Premier League. De la mijlocul terenului! (VIDEO)

Figueroa a marcat pentru Wigan golul anului în Premier League. De la mijlocul terenului! (VIDEO)
Sursa foto: figueroa
12 Dec 2009   •   21:51

Maynor Figueroa este autorul celui mai frumos gol marcat în ultima vreme în campionatul englez de fotbal. Jucătorul de 23 de ani din Honduras l-a văzut ieşit din poartă de danezul Sorensen şi şi-a încercat norocul, spre bucuria colegilor săi, care s-au uitat cu stupefacţie cum mingea şutată de la 55 de metri a poposit în poartă.
Etapa a 16-a a campionatului englez a prilejuit o reuşită de excepţie a echipei la care ar putea ajunge în iarnă dinamovistul Gabriel Tamaş, Wigan Athletic. Fundaşul stânga Figueroa a arătat prezenţă de spirit în minutul 72, când adversarii l-au faultat pe colegul său, Trevor Sinclair. Cum mingea era deja aşezată la firul ierbii şi portarul advers era ieşit din poartă, a şutat năpraznic, direct în poartă. Din nefenericire pentru el, avantajul pe care i l-a dat echipei sale nu a rezitat decât un minut pe tabelă, deoarece Shawcross a egalat imediat de la reluarea jocului. Scorul final a fost 2-2, unul de care oaspeţii de la Wigan se pot plânge după ce au ratat un penalty în prelungirile partidei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close