Antena 3 CNN Sport Off Sport Fost campion de MMA, implicat într-un scandal LA ÎNĂLŢIME. Pedeapsa "aspră" te va ului!

Fost campion de MMA, implicat într-un scandal LA ÎNĂLŢIME. Pedeapsa "aspră" te va ului!

Fost campion de MMA, implicat într-un scandal LA ÎNĂLŢIME. Pedeapsa "aspră" te va ului!
04 Mar 2013   •   13:31

Fostul campion MMA (arte martiale mixte), Alexander Emelianenko (colţul roşu al ringului), a fost amendat după ce şi-a recunoscut vina pentru hărţuirea mai multor persoane de la bordul unui avion, au anunţat, luni, procurorii ruşii.

Emelianenko şi-a anunţat retragerea din competiţiile oficiale din cauza unor probleme de sănătate, la mai puţin de o săptămână după incidentul din decembrie, petrecut la bordul unui avion ce efectua o cursă între Moscova şi oraşul siberian, Barnaul.

Fostul sportiv se afla într-o evidentă stare de ebrietate şi s-a luat la harţă atât cu membrii echipajului cât şi cu ceilalţi pasageri.

"Pe timpul zborului, sportivul a provocat tulburarea şi ordinea publică, a vorbit tare, a molestat câţiva pasageri, i-a provocat la luptă, nu a răspuns la recomandările echipajului, a consumat în mod excesiv alcool şi a fumat la bordul avionului", se arată într-un comunicat remis presei de către anchetatori.

Emelianenko, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit vinovat pentru acte huliganice minore şi a fost amendat cu 700 de ruble, aproximativ 22 de dolari.

×
Subiecte în articol: Moscova
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close