Antena 3 CNN Sport Off Sport Fost campion olimpic, mort la doar 37 de ani. ”Toți suntem în stare de șoc”

Fost campion olimpic, mort la doar 37 de ani. ”Toți suntem în stare de șoc”

Fost campion olimpic, mort la doar 37 de ani. ”Toți suntem în stare de șoc”
Sursa foto: Foto: Wikipedia
07 Mai 2017   •   10:25

American Steven Holcomb, 37 de ani, campion olimpic în 2010, în proba de bob-4 persoane, a fost găsit mort în camera sa de la Centrul de pregătire al Comitetului Olimpic al SUA (USOC), de la Lake Placid, informează AFP. 

Scott Blackmum, director USOC, a declarat: ''Întreaga familie olimpică americană este şocată de vestea că sămbătă a murit Steven Holcomb. Este o ştire incredibilă şi tragică''. 

În continuare, el a precizat: ''Steven a fost un sportiv extraordinar, cu un palmares foarte bogat. Dedicarea lui a fost mereu o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia sa, spre toată comunitatea sportivilor care fac bob''. 

În legătură cu circumstanţele decesului lui Steven Holcomb nu sunt, deocamdată, informaţii suplimentare, dar conducerea USOC a precizat că ele vor fi făcute publice imediat ce vor exista detalii. 

În palmaresul sportivului american figurează cinci titluri de campion mondial. 

Proba de bob-4 persoane din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă-2010, desfăşurată pe pista de gheaţă de la Whistler s-a încheiat cu victoria primului echipaj al SUA (Steven Holcomb, Justin Olsen, Steve Mesler, Curtis Tomasevicz), cronometrat în 4 manşe cu timpul total de 3'24"46/100. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close