Antena 3 CNN Sport Off Sport Fosta balerină ridică miza: Victor Piţurcă i-a organizat o aniversare băiatului nelegitim

Fosta balerină ridică miza: Victor Piţurcă i-a organizat o aniversare băiatului nelegitim

Fosta balerină ridică miza: Victor Piţurcă i-a organizat o aniversare băiatului nelegitim
de N.B.    |    09 Ian 2012   •   21:45

Detalii picante ale presupusei relaţii de dragoste dintre Victor Piţurcă şi fosta balerină  ies la iveală odată cu acţiunea de stabilire a paternităţii depusă la tribunal. Femeia spune că selecţionerul i-a cumpărat un apartament şi o maşină de lux, ba chiar i-a promis la un moment dat că va recunoaşte copilul.

Totul a început acum 17 ani, când Victor Piţurcă şi Victoria Blochina s-au întâlnit, declară fosta balerină în actul depus în instanţă.

"Începând cu anul 1995, între Victoria Blochina şi pârât, s-a legat o frumoasă poveste de dragoste ce a durat mai bine de 15 ani, poveste ce a devenit o realitate frecvent amintită de presa scrisă, datorită notorietăţii pârâtului în viaţa publică", se arată în acţiunea de stabilire a paternităţii.

În urmă cu patru ani, "Vica lui Piţi", aşa cum a etichetat-o presa, aducea pe lume un băieţel. Deşi nu l-a recunoscut niciodată, în presă au apăut fotografii care-l înfăţişează alături de micuţ. Mai mult, mama a amintit de organizarea unei aniversări a băiatului de către Piţurcă, care şi-a îndeplinit timp de mulţi ani rolul de sponsor. Totul s-a terminat, însă, anul trecut.

Prima înfăţişare la proces va fi pe 2 februarie. Selecţionerul nu a putut fi contactat pentru a comenta situaţia. Victor Piţurcă este căsătorit şi are doi copii, recunoscuţi oficial.

 

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă rusoaica
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close