Antena 3 CNN Sport Off Sport Fotbalist luat de pe teren de poliţie în Malta!

Fotbalist luat de pe teren de poliţie în Malta!

Fotbalist luat de pe teren de poliţie în Malta!
Sursa foto: politie malta
06 Feb 2009   •   18:47

Jenantul eveniment l-a avut în prim-plan pe un jucător nigerian, legitimat la formaţia malteză Gharb. Deoarece avea viza expirată, Dominic Matthias nu a fost lăsat de poliţie să scape uşor, fiind arestat, conform AFP, chiar de pe terenul de joc. Spectatorii meciului de liga secundă dintre Gharb şi St Laurence au privit uluiţi cum poliţia a intrat, fără nici o ezitare, pe suprafaţa de joc, şi l-a prins pe jucător.
Poliţia locală nu s-a sfiit să şocheze şi l-a luat în custodie pe Matthias pe care l-a dus, apoi, la secţie. Acesta trebuie să aştepte, în acest moment, decizia autorităţilor malteze care ar putea, foarte probabil, să îl expulzeze. Vina pentru această întâmplare aparţine atât jucătorului, cât şi clubului. În primul rând, nigerianul nu s-a obosit să îşi reînnoiască viza, dar nici clubul nu s-a conformat atunci când poliţia i-a cerut să nu îl introducă pe teren pe acesta. Malta se contruntă, conform sursei citate, cu o gravă problemă în ceea ce-i priveşte pe imigranţii clandestini, deoarece este, practic, o uşă între Africa şi Europa.
Presa locală oferă o versiune oarecum diferită a întâmplării de la meciul dintre Gharb şi St Laurence. Site-ul timesofmalta.com contrazice AFP şi susţine că arestarea ar fi avut loc în vestiarul echipei gazdă, la pauza dintre cele două reprize.
Antena3.ro

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close