Antena 3 CNN Sport Off Sport Fotbalist prădat de hoți. Soția și copiii sportivului se aflau în locuință

Fotbalist prădat de hoți. Soția și copiii sportivului se aflau în locuință

Fotbalist prădat de hoți. Soția și copiii sportivului se aflau în locuință
Sursa foto: Foto:Edin Džeko/Facebook
28 Oct 2016   •   12:05

Locuinţa internaţionalului bosniac Edin Dzeko a fost ţinta unor hoţi, în seara în care atacantul a marcat două goluri pentru AS Roma în partida câştigată în deplasare cu Sassuolo (scor 3-1), miercuri, în cadrul etapei a 10-a din Serie A, anunţă cotidianul Corriere della Sera, potrivit Agerpres.

În locuinţa jucătorului Romei se aflau în acel moment soţia sa, Amra, şi cele două fete ale cuplului, Sofia (12 ani) şi Una (9 luni). Trezită de zgomotele făcute de hoţi, Amra a alertat carabinierii, care au sosit imediat la faţa locului. Indivizii care au pătruns în casă au reuşit să plece cu 500 de euro, câteva genţi de firmă şi unele obiecte de valoare.

Edin Dzeko intră, astfel, pe lista lungă a fotbaliştilor lui AS Roma care au fost "vizitaţi" de hoţi, pe care mai figurează, între alţii, Gervinho, Menez, Juan, Gervinho, Doumbia şi Nainggolan.

Cel mai mediatizat caz a fost, însă, cel al francezului Philippe Mexes, căruia hoţii i-au furat automobilul, în anul 2008, cu tot cu fiica acestuia, aflată în interiorul vehiculului. Micuţa, în vârstă de numai câteva luni la momentul respectiv, a fost găsită la scurt timp, dormind, nu departe de locuinţa fotbalistului şi a ajuns nevătămată în braţele părinţilor.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close