Antena 3 Sport Off Sport Fotbalist român, internat de urgenţă la spital. "S-a lovit la cap şi la pauză şi-a pierdut cunoştinţa"

Fotbalist român, internat de urgenţă la spital. "S-a lovit la cap şi la pauză şi-a pierdut cunoştinţa"

29 Oct 2013   •   23:40
Fotbalist român, internat de urgenţă la spital. "S-a lovit la cap şi la pauză şi-a pierdut cunoştinţa"
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP

Atacantul Claudiu Keşeru, care a fost transportat la spital la pauza meciului disputat de Bastia cu Ajaccio în Cupa Ligii Franţei, va fi supus mai multor teste după ce şi-a pierdut cunoştinţa şi a suferit pierderi de memorie, anunţă presa franceză, citată de Mediafax.

 "Claudiu s-a lovit la cap şi la pauză şi-a pierdut cunoştinţa", a declarat antrenorul Frédéric Hantz.
   
Potrivit presei franceze, jucătorul va rămâne în spital la Martigues pe parcusul acestei nopţi.
   
Atacantul Claudiu Keşeru a fost transportat la spital, după ce s-a lovit la cap în timpul meciului disputat de Bastia cu Ajaccio în Cupa Ligii Franţei. "După ce s-a lovit la cap, atacantul român a fost nevoit să-şi părăsească la pauză colegii, fiind înlocuit cu Maoulida. După ce a primit îngrijiri de la medicul clubului, el a fost transportat la Centrul Medical din Martigues", scrie Bastia pe site-ul oficial.
   
Bastia s-a impus în meciul cu Ajaccio, scor 1-0. La Ajaccio, Adrian Mutu nu a fost inclus în lot, în timp ce Ştefan Popescu a fost rezervă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close