Antena 3 CNN Sport Off Sport Fratele lui Vadim știe ce greșeală enormă a făcut Becali: De asta a pierdut Steaua!

Fratele lui Vadim știe ce greșeală enormă a făcut Becali: De asta a pierdut Steaua!

Fratele lui Vadim știe ce greșeală enormă a făcut Becali: De asta a pierdut Steaua!
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2017   •   19:01

Generalul în rezervă Marcu Tudor - fratele lui Corneliu Vadim Tudor, cel mai cunoscut fan al Stelei încă de pe vremea când actuala echipă a lui Gigi Becali era încă sub tutela Armatei - este de părere că actualul finanțator va fi nevoit să cadă la o înțelegere cu Clubul Sportiv al Armatei, scrie ziarulring.ro.

Fostul ofițer MApN Marcu Tudor, un apropiat al Stelei, este de părere că Becali s-a folosit de un truc atunci când a obținut echipa Steaua de la clubul Armatei.

„Trecerea echipei de fotbal de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua la Gigi Becali nu a fost făcută corect. Mulți s-au făcut la început că nu văd ce se întâmplă. A fost și Țop Voinescu (n.r. – Ion Voinescu), fostul mare portar, acolo, au fost zeci de oameni în sala aia atunci când Gigi Becali a luat echipa. Au fost păreri pro și contra. Ce s-a întâmplat atunci nu a fost legal. Este criticabil! (...) Dorința lui Gigi Becali a fost să preia Steaua ca să o poată întreține și a și dus-o bine până acum. Dacă eram însă în locul Armatei, nu puteam să accept să rup complet această echipă de clubul-mamă. Pentru că uite ce s-a întâmplat, am rupt echipa de baza sportivă. Iar Becali a făcut o enormă greșeală atunci când nu a mai avut echipe de juniori. Păi, când ai trecut la particular complet, particularul nu este interesat de o astfel de investiție cum face nebunul de Gică Hagi sau nebunul de Gică Popescu. Pentru ei este greu să-și recupereze investiția. De aia nu a investit Becali în pepinieră. Ceea ce e o mare greșeală. S-a rupt de clubul-mamă și uite că nici spectatori nu mai au! Deci trebuia un hibrid, un parteneriat între clubul Armatei și un privat, dar hibridul ăsta a fost refuzat de la bun început de Becali. El a vrut să ia terenul cu o simplă închiriere, lucru inacceptabil! Adică, dacă venea să joace Progresul pe Ghencea, putea juca pentru o sumă ca chirie. Dar nu Steaua. Rupându-se de imagine, Becali s-a rupt de beneficiile imaginii. Eu cred că, până la urmă, părțile se vor replia. Becali nu va câștiga dacă o ține pe a lui pentru că spectatorii ar fi venit în continuare dacă echipa ar fi păstrat o legătură cu clubul vechi. Acum vin puțini la meciuri, iar pe stadionul mare vin și mai puțini. Pentru că Ghencea este a lor, a steliștilor. Acolo e puterea lor. Păi, în trecut, înainte de meciuri, se adunau coloane întregi de suporteri și mergeau la meciuri. Era o sărbătoare pentru ei și după meci mergeau și la o bere. Adunau zeci de mii de oameni. Acum nu mai vine nimeni și asta nu este benefic nici pentru Becali, nici pentru club”, a declarat Marcu Tudor.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close