Antena 3 CNN Sport Off Sport Frustrare şi neatenţie. Un hocheist şi-a făcut KO propriul portar, după ce l-a lovit cu crosa (VIDEO)

Frustrare şi neatenţie. Un hocheist şi-a făcut KO propriul portar, după ce l-a lovit cu crosa (VIDEO)

Frustrare şi neatenţie. Un hocheist şi-a făcut KO propriul portar, după ce l-a lovit cu crosa (VIDEO)
03 Dec 2009   •   14:13


Incident straniu la partida dinte Florida Panthers şi Atlanta Thrashers, din NHL. La scorul de 1-1, Atlanta a profitat de confuzia portarului "panterelor", Vokoun, şi a înscris un gol simplu prin Ilya Kovalchuk. De nervi, fundaşul Ballard a vrut să lovească bara porţii lui Vokoun cu crosa, însă în schimb l-a lăsat lat pe gheaţă chiar pe portarul său, fără ca nici măcar să îşi dea seama.

Până la deplasarea spre casă cu avionul, incidentul era deja uitat de unii, iar Vokoun a explicat că "a părut mai înfricoşător decât a fost în realitate". El s-a ales cu o tăietură pe ureche, ce a necesitat 10 copci. "Este neobişnuit pentru un portar, dar jucătorii au astfel de tăieturi tot timpul. Nu a fost nimic grav", a spus Vokoun.

Ballard în schimb a rămas şocat când a aflat ce făcuse şi în avion i-a cerut scuze lui Vokoun de atât de multe ori încât portarul a trebuit să îl forţeze să se oprească, relatează USA Today.



Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close