Antena 3 CNN Sport Off Sport Gabi Balint a început să plângă în direct. Cuvintele care l-au emoționat pe fostul mare atacant

Gabi Balint a început să plângă în direct. Cuvintele care l-au emoționat pe fostul mare atacant

Gabi Balint a început să plângă în direct. Cuvintele care l-au emoționat pe fostul mare atacant
Sursa foto: Foto: Captura YouTube
15 Apr 2017   •   17:14

Gabi Balint a fost emoționat până la lacrimi în timpul unui interviu, în momentul în care a auzit povestirile surorii sale, din perioada în care Balint evolua la cel mai înalt nivel, scrie gsp.ro.

"Sora mea s-a născut chiar cu un an înainte să plec eu. Am apucat puţin să stau cu ea. Am avut grijă de ea. După aceea, când veneam acasă, ne întâlneam tot timpul.

E o diferenţă destul de mare între noi şi n-am putut să fim atât de apropiaţi ca să vorbesc orice cu ea. Unsprezece ani sunt între noi", a dezvăluit fostul fotbalist într-o emisiune la radio, înainte ca o înregistrare cu sora lui să fie difuzată în emisiune.

"El a plecat de la 15 ani. Eu aveam 4 ani când a plecat. N-aş putea să vă dau multe detalii. De multe ori, când aducea acasă colegii de fotbal îmi era ruşine să vorbesc cu el. Era aşa o diferenţă mare între noi. Îmi plăcea foarte mult de Dan Petrescu.

Când a început să vină acasă, mă lua în concedii la mare. Când a fost plecat în Spania, am fost la el. Acum vine mult mai des acasă. Pot să zic că de câţiva ani suntem mai apropiaţi", au fost cuvintele care l-au făcut să plângă pe fostul internațional.

×
Subiecte în articol: lacrimi Gabi Balint
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close