Antena 3 CNN Sport Off Sport Gafă de pus în ramă a portarului Artur Boruc care i-a adus trimiterea acasă (VIDEO)

Gafă de pus în ramă a portarului Artur Boruc care i-a adus trimiterea acasă (VIDEO)

Gafă de pus în ramă a portarului Artur Boruc care i-a adus trimiterea acasă (VIDEO)
Sursa foto: artur boruc
30 Mar 2009   •   15:50

Face minuni la Celtic Glasgow dar s-a umplut de penibil în ultimul meci al reprezentativei Poloniei, 2-3 în Irlanda de Nord. Portarul de 29 de ani Artur Boruc a fost vinovat la două din cele trei goluri ale britanicilor şi a fost exclus din lot pentru meciul cu San Marino de către selecţionerul Leo Beenhakker şi trimis înapoi la club, în Glasgow. Din fericire drumul de la Belfast la Glasgow e mult mai scurt decât cel de la Belfast la Varşovia.
Trei gafe monumentale a făcut Boruc în partida de sâmbătă, dintre care doar una nu a fost pedepsită crunt de pragmaticii fotbalişti nord-irlandezi. În primă fază, goalkeeperul nu a ajuns la o minge uşoară centrată pe sus, iar adversarii au deschis scorul în minutul 10. Un sfert de oră mai târziu, Boruc, fără să fie presat, a degajat o minge ca la bowling şi bineînţeles că aceasta a ajuns la un adversar. Din fericire pentru el, britanicul s-a pierdut cu firea şi nu l-a pedepsit pe portarul ieşit dintre buturi. Ultima gafă a fost şi cea mai amuzantă. Un coleg i-a pasat mingea în spate, iar Boruc a fost surprins de traiectoria puţin ciudată pe care aceasta a luat-o, şutând din plin în...aer! Balonul, neatins, s-a strecurat în poartă şi scorul devenea 3-1, soarta partidei fiind pecetluită.
Locul lui Boruc în poarta Poloniei ar fi trebui să fie luat de goalkeeperul lui Arsenal Londra, Lukasz Fabianski, dar acesta este lovit de o răceală puternică şi locul între buturi va fi luat, probabil, de jucătorul lui Dundee United, Lukasz Zaluska, potrivit publicaţiei britanice Eveningtimes.
portar-vine-din-Polonia/&displayclick=link&width=407&height=324&autostart=false&showicons=true"/>
Antena3.ro

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close