Antena 3 CNN Sport Off Sport Gestul SUPERB al lui Ţiriac pentru Simona Halep. Ce a făcut miliardarul pe tot parcursul meciului

Gestul SUPERB al lui Ţiriac pentru Simona Halep. Ce a făcut miliardarul pe tot parcursul meciului

Gestul SUPERB al lui Ţiriac pentru Simona Halep. Ce a făcut miliardarul pe tot parcursul meciului
de O.P.    |    09 Iun 2014   •   06:30

Meciul dintre Simona Halep şi Maria Sharapova a ţinut cu sufletul la gură milioane de români. Iar cei care au fost pe arena Philippe Chatrier au trăit emoţia la cote uriaşe.

Printre cei aflaţi în public s-a numărat şi Ion Ţiriac, unul din cei mai buni tenismeni ai lumii, susţinător declarat al Simonei Halep. Jurnaliştii germani de la Bild au stat cu ochii pe el pe tot parcursul meciului, iar reacţiile lui trădează faptul că timp de trei ore doar tenisul a contat pentru el.

"S-a agitat încontinuu în loja sa şi încerca să-i dea sfaturi. Cei mai mulţi din cei 15 mii de fani au fost de partea româncei în finală", au scris cei de la Bild. 

Mai mult, Ion Ţiriac s-a îmbrăcat într-un tricou roşu, similar cu cele purtate de membrii echipei sportivei din Constanţa.  Acesta i-a transmis şi câteva sfaturi înainte de startul partidei, experienţa sa în astfel de momente fiind una importantă. Fostul mare jucător de tenis a încercat să o pregătească mental pe Simona înaintea confruntării, iar cei doi au avut o scurtă discuţie faţă în faţă.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Salariul minim nu mai crește de la 1 iulie 2024
x close