Antena 3 CNN Sport Off Sport Ghiță Mureșan, apel disperat: "Mai are doar două luni de trăit!"

Ghiță Mureșan, apel disperat: "Mai are doar două luni de trăit!"

Ghiță Mureșan, apel disperat: "Mai are doar două luni de trăit!"
Sursa foto: foto: totalbaschet.ro
15 Iul 2018   •   13:41

Ghiță Mureșan face un apel disperat pentru a-și ajuta un fost coleg de la națională.

Este vorba de Costin Palâi, care suferă de o boală incurabilă și care se află în prezent departe de casă, în Florida. Ultima lui dorință este să revină în țară ca să-și mai vadă o dată părinții, așa că "Big Ghiță" a lansat o campanie de strângere de fonduri în urma căreia vrea să obțină cei 10.000 de dolari de care Palâi are nevoie.

"Cu durere în suflet fac apel la dumneavoastră să-l ajutăm pe fostul meu coleg din echipa naţională de basket a României, Constantin Palâi, care suferă de cancer terminal. Constantin se află în Florida, a cheltuit ultimii bani pe doctori şi medicamente şi mai are o singură dorinţă: să revină în România, să-şi revadă părinţii pentru ultima dată şi să moară acasă. Constantin are nevoie de bani pentru a călători, împreună cu soţia care îi administrează perfuziile. Fac apel la dumneavoastră să contribuim la un fond comun de 10,000 de dolari, necesar pentru ca călătoria să fie organizată în condiţiile necesare pentru starea sa medicală.

Este important să-l ajutăm imediat, pentru că doctorii îi mai dau doar două luni de viaţă. Contribuind la acest fond, ajutaţi un om deosebit să-şi trăiască ultimele clipe, alături de cei dragi", este mesajul lui Ghiță Mureșan.

Într-o intervenție la Antena 3, Gigi Becali a anunțat că îl va ajuta pe baschetbalist.

"Vorba lungă, sărăcia omului. Dați-i numărul meu lui Ghiță Mureșan și, ce a strâns - ce n-a strâns, diferența o voi pune eu ca să-l ajutăm pe om să revină în țară", a spus Gigi Becali.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close