Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali: Hai să facem rugăciunea, că mi-e foame!

Gigi Becali: Hai să facem rugăciunea, că mi-e foame!

Gigi Becali: Hai să facem rugăciunea, că mi-e foame!
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Iul 2011   •   19:39

Nici ploaia, nici vântul, nici chiar inundaţiile nu-l ţin pe Gigi Becali departe de Biserică. Plecat pe munte la o mănăstire din Moldova, Războinicul Luminii şi-a abandonat maşina şi a luat-o pe jos, prin pădure. N-a avut încotro. Furtuna rupsese drumul. La întoarcere a făcut raliu cu maşina reporterilor de la sport.

Latifundiarul şi-a abandonat maşina, şi-a suflecat pantalonii şi cu pieptul dezgolit a luat-o la pas prin pădure. Stareţului mănăstirii i-a amorţit mâna de câte cruci şi-a făcut când s-a trezit cu latifundiarul în bătătură.

Ajuns în mănăstire, Gigi Becali s-a închinat la toate icoanele. Ostenit, Războinicul Luminii s-a pus apoi în capul mesei şi s-a ospătat din bucatele pregătite de măicuţe.

Mulţumit, le-a lăsat gazdelor 20.000 de euro, bani cu care să termine de construit mănăstirea. A sărit apoi în maşina reporterilor Antena 1 şi GSP şi a luat-o din loc. Ajuns din nou în fundătură, Becali a schimbat maşinile.

Şi-a lăsat gărzile de corp să păzească maşina ziariştilor şi s-a suit la volanul limuzinei sale. A plecat apoi  într-o goană nebună spre hotel.

 


×
Subiecte în articol: manastire munte
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close