Antena 3 Sport Off Sport Golf: a luat un milion de dolari, după o singură lovitură (VIDEO)

Golf: a luat un milion de dolari, după o singură lovitură (VIDEO)

19 Sep 2009   •   14:29
Golf: a luat un milion de dolari, după o singură lovitură (VIDEO)
Sursa foto: golf

Un jucător amator de golf din SUA a devenit milionar după ce a reuşit numai o singură lovitură. Jason Hargett, manager de restaurant din Utah a participat la competiţia Mark Eaton Celebrity Golf Classic: el a reuşit să nimerească o gaură de la 137 metri şi a dus acasă un milion de dolari, premiul pus în joc.
Spre comparaţie, Tiger Woods a trebuit să joace la 1.044 găuri pentru a câştiga 10 milioane de dolari. Lui Jason Hargett, de 35 de ani, i-a trebuit doar o lovitură bună.
Obiectivul competiţiei, patronată de fostul bastchetbalist Mark Eaton era de a strânge fonduri pentru un centru de cercetare al diabetului de la Universitatea din Utah.
Printre premii era pus în joc şi unul special ?hole-in-one for a million?, anume gaură dintr-o lovitură pentru un milion de dolari.
Posibilitatea de a reuşi era una la 45.000. Hargett a fost al doilea care şi-a încercat norocul.
După succes, acesta a declarat că banii îi va folosi pentru educaţia celor patru copii ai săi, dar şi pentru o vacanţă în Europa.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Utah golf
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close