Antena 3 CNN Sport Off Sport Greșeala uriașă făcută de fostul tenisman Boris Becker! Motivul pentru care a pierdut 100 milioane euro

Greșeala uriașă făcută de fostul tenisman Boris Becker! Motivul pentru care a pierdut 100 milioane euro

Greșeala uriașă făcută de fostul tenisman Boris Becker! Motivul pentru care a pierdut 100 milioane euro
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
24 Iul 2017   •   18:00

Averea de aproximativ 100 milioane euro pierdută de fostul tenisman german Boris Becker, care și-a declarat falimentul luna trecută, a fost pierdută în mare parte din cauza unor investiții greșite în Nigeria, scrie profit.ro.

Potrivit publicației germane Der Spiegel:, preluate de Telegraph, Becker a făcut mai multe plasamente în industria de petrol și gaze nigeriană și numai într-o singură afacere a pus la bătaie 10 milioane dolari, unde a fost introdus de o bancă de investiții canadiană. Documente scurse de furnizorul de informații Football Leaks Becker Private Office, companie controlată de Becker, relevă că avea încă din 2013 acțiuni ale unor companii cu profil energetic din Nigeria.

Becker, impresariat în urmă cu peste 25 de ani în activitatea sa sportivă de omul de afaceri român și fostul tenisman Ion Țiriac, avea în cercurile de business africane reputația de a deschide mai multe uși la personaje importante, precum fostul președinte al Ghanei John Mahama și marele industriaș indian din sectorul oțelului, Lakshmi Mittal.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close