Antena 3 CNN Sport Off Sport Hackerii au spart site-ul lui Schalke 04 şi au anunţat concedierea lui Kuranyi

Hackerii au spart site-ul lui Schalke 04 şi au anunţat concedierea lui Kuranyi

Hackerii au spart site-ul lui Schalke 04 şi au anunţat concedierea lui Kuranyi
Sursa foto: Kevin Kuranyi
12 Feb 2009   •   11:19

Kuranyi ar fi avut o surpriză neplăcută miercuri seară în cazul în care ar fi intrat pe site-ul oficial al clubului pentru care evoluează, Schalke 04. Pentru câteva ore, un grup de hackeri a preluat controlul site-ului grupării, postând un anunţ conform căruia jucătorul a fost concediat. Internaţionalul german nu este tocmai popular în faţa fanilor echipei din Gelsenkirchen în această perioadă, după ce a declarat că vrea să se transfere în altă parte în această iarnă.
"Site-ul clubului Schalke 04 a făcut obiectul unei atac al hackerilor. Aceştia au postat un comunicat în care au scris că jucătorul Kevin Kuranyi a fost concediat. Această informaţie nu corespunde realităţii, fiind o invenţie", a anunţat clubul în presa germană, potrivit Mediafax. În acest moment, pagina de internet a clubului nu funcţionează, fiind suspendată temporar de conducerea clubului.
Hackerii anunţaseră, prin intermediul site-ului asupra căruia avea controlul, că "după declaraţiile publice ale lui Kevin Kuranyi, rezilierea contractului acestuia era inevitabilă". Deşi clubul german a dezminţit ştirea, tensiunile dintre jucător şi suporteri sunt reale. El este, conform sursei citate, contestat puternic de aceştia. Jucătorul de 26 de ani a decis, totuşi, şi datorită suporterilor, să rămână la clubul german.
Foto: www.bundesliga.de
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Schalke 04 Bundesliga hackeri
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close