Antena 3 CNN Sport Off Sport Iat-o pe prostituata călcată de "cocoşii galici" Ribery şi Benzema (VIDEO)

Iat-o pe prostituata călcată de "cocoşii galici" Ribery şi Benzema (VIDEO)

Iat-o pe prostituata călcată de "cocoşii galici" Ribery şi Benzema (VIDEO)
Sursa foto: zahia d
22 Apr 2010   •   16:45

Anchetatorii francezi i-ar putea trimite la închisoare pe doi dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti francezi, Benzema şi Ribery, iar motivul este o prostituată în vârstă de doar 19 ani. Ea le-a declarat poliţiştilor de la bridada de luptă împotriva proxenetismului că a întreţinut relaţii sexuale cu fotbaliştii iar scandalul iscat a transformat-o într-o vedetă în Franţa.
Zahia D. i-ar putea băga după gratii pe doi dintre cei mai ţanţoşi "cocoşi galici". Prostituata a fost pusă în contact cu mai mulţi internaţionali francezi într-un club de noapte de pe bulevardul Champs Elysees şi i-a păcălit în privinţa vârstei. Jucătorilor nici nu le-a păsat să verifice şi, când poliţia a pornit lupta împotriva proxenetismului, publicul francez a fost şocat să afle că ei ar putea fi condamnaţi la închisoare pentru trei ani şi amendaţi cu câte 45.000 de euro, potrivit Mediafax.
Tânăra a declarat că a făcut sex cu Ribery în 2007, pe când avea 17 ani, cu Benzema în 2008, la 17 ani şi cu Sidney Govou în martie 2010, când era deja majoră. Dacă Govou nu va avea nici o problemă cu poliţia, primii doi au toate şansele să ajungă în sala de judecată.
Prostituata nu are nici o grijă pe lume, însă, şi a apărut de curând la emisiunea "12 inimi" de la o televiziune franceză, unde a încercat să îşi găsească o pereche.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close