Antena 3 CNN Sport Off Sport Ilie Năstase, despre succesul Simonei Halep: Cele şapte victorii ale Mariei Şarapova nu mai contează

Ilie Năstase, despre succesul Simonei Halep: Cele şapte victorii ale Mariei Şarapova nu mai contează

Ilie Năstase, despre succesul Simonei Halep: Cele şapte victorii ale Mariei Şarapova nu mai contează
04 Oct 2017   •   15:04

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a declarat, miercuri, după prima victorie a Simonei Halep în faţa Mariei Şarapova, că înfrângerile suferite în trecut nu mai contează.

„Cele şapte victorii ale Mariei Şarapova nu mai contează. Acelea au fost, oricum, pe muchie de cuţit, s-au decis la un punct sau două, fiecare meci a fost echilibrat. Şi în finala de la Roland Garros (n.r. - din 2014) şi acum la US Open (n.r. - în primul tur al ediţiei din 2017), la fel. Nu ştiu dacă o încălzeşte pe ea această victorie obţinută împotriva Mariei, pentru că, după părerea mea, Şarapova nu va mai ajunge niciodată într-o finală de Grand Slam. Poate fi, e adevărat, o descătuşare împotriva unei jucătoare. Dar ea trebuie să ducă alte lupte cu Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova", a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 mondial, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing (China), după ce a învins-o pe Maria Şarapova, numărul 104 mondial, scor 6-2, 6-2.

A fost prima victorie a Simonei Halep (26 de ani) în faţa rusoaicei. Maria Şarapova (30 de ani) câştigase primele şapte meciuri direct.

 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Simona Halep maria sarapova
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close