Antena 3 Sport Off Sport Ilie Năstase: E adevărat, sunt ţigan român şi sunt mândru de asta

Ilie Năstase: E adevărat, sunt ţigan român şi sunt mândru de asta

de Antena3.ro    |    14 Feb 2012   •   19:46
Ilie Năstase: E adevărat, sunt ţigan român şi sunt mândru de asta
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Fostul tenisman Ilie Năstase, primul lider al clasamentului ATP, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului La Stampa, că a fost mereu acuzat de faptul că este "ţigan", dar a precizat că se mândreşte cu acest lucru.
   
"Să-mi înfurii adversarii făcea parte din strategia mea. Am fost mereu acuzat că sunt ţigan. E adevărat, sunt ţigan român şi sunt mândru de asta", a spus Năstase.
   
Fostul tenisman a afirmat că sportivii joacă doar pentru ei.

"Am jucat mereu doar pentru mine. Orice sportiv face asta. Trece şi peste propria mamă pentru o victorie. Patria, familia, sunt doar lucruri care se spun. E valabil pentru toată lumea. Dintotdeauna şi pentru totdeauna. Nu se va schimba nimic. Nu sunt cinic, încerc doar să fiu sincer", a precizat Năstase.
   
Ilie Năstase consideră că Jocurile Olimpice au ajuns o afacere.

"Jocurile Olimpice au ajuns o afacere. Fotbalul şi tenisul nu există la JO. Atletismul şi gimnastica sunt cele mai curate sporturi de la Jocurile Olimpice", consideră Năstase.
   
Năstase a declarat că jucătorii de tenis din ziua de astăzi nu mai sunt interesaţi de spectacol.

"Pe vremea noastră eram cu toţii prieteni. Acum, Djokovici, Nadal şi Federer nu se cunosc în afara terenului. Parcă sunt nişte maşini de făcut bani. În acest moment Djokovici este cel mai puternic, are forţă şi lovituri deosebite. Din păcate, nici unul nu joacă pentru public", a spus Năstase.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close