Antena 3 CNN Sport Off Sport În pat cu maşina de raliu! Cel mai bizar accident al anului în sportul pe patru roţi, în Danemarca (VIDEO)

În pat cu maşina de raliu! Cel mai bizar accident al anului în sportul pe patru roţi, în Danemarca (VIDEO)

În pat cu maşina de raliu! Cel mai bizar accident al anului în sportul pe patru roţi, în Danemarca (VIDEO)
Sursa foto: Accident raliu Danemarca
21 Ian 2009   •   13:41

O cursă a campionatului naţional de raliuri al Danemarcei care a avut loc în septembrie a oferit prilejul pentru probabil cel mai ciudat accident al anului automobilistic sportiv 2008. În centrul atenţiei s-a aflat danezul Karl Age Jensen, campion de nu mai puţin de 7 ori în ţara sa natală, maşina sa răsturnându-se şi intrând prin zidul unei case direct în dormitor după ce pilotul a pierdut controlul bolidului la o curbă. Aşa cum a declarat nefericitul proprietar al locuinţei după incident, botul maşinii se afla tocmai pe patul din încăperea respectivă!
Jensen avea un Subaru Impreza N12, maşină pe care o pilota cu mare îndemânare. Toate aceste abilităţi s-au evaporat, conform www.rallybuzz.com, atunci când maşina a întâlnit un petic de iarbă:
"Am derapat pe iarba de pe marginea asfaltului si nu am mai avut cum sa redresez masina", a declarat Jensen despre ruşinoasa întâmplare.
În mod surprinzător, nimeni nu a fost rănit în incident. Mai mult, proprietarul casei s-a arătat amuzat de maşina din dormitorul său şi a declarat că abia aşteaptă cursa de raliu de anul viitor.
Iată şi o înregistrare cu ciudatul accident:

Foto: www.youtube.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close