Antena 3 CNN Sport Off Sport Interviu cu pilotul care a cucerit FORMULA 1, la 20 de ani. „Totul e nou şi foarte incitant. E un lucru la care am visat toată viaţa mea”

Interviu cu pilotul care a cucerit FORMULA 1, la 20 de ani. „Totul e nou şi foarte incitant. E un lucru la care am visat toată viaţa mea”

Interviu cu pilotul care a cucerit FORMULA 1, la 20 de ani. „Totul e nou şi foarte incitant. E un lucru la care am visat toată viaţa mea”
05 Iun 2014   •   10:50

Viteza îi curge prin vene, iar cea mai puternică echipă de Formula 1 a mizat pe talentul şi precizia lui. Vorbim de Kevin Magnussen, pilotul danez care a cucerit inimile iubitorilor de curse chiar de la primul circuit parcurs.

O echipă Antena 3 a realizat, în exclusivitate, un interviu cu Magnussen chiar la centrul McLaren, din Marea Britanie.

„Totul e nou şi foarte incitant. E un lucru la care am visat mulţi ani. Toată viaţa mea!”, a declarat Kevin Magnussen.

Are 20 de ani şi McLaren-Mercedes şi-a pus încrederea în mâinile lui. Danezul Kevin Magnussen este cel mai proaspăt talent din Formula 1. Chiar din prima sa cursă, în Grand Prix-ul Australiei, a urcat pe a doua treaptă a podiumului.

Încearcă să calce pe urmele marilor piloţi care au adus echipa britanică pe culmile succesului: Niki Lauda, Alain Prost şi Ayrton Senna. Acum, Kevin luptă pentru victorie alături de Jensen Button, un veteran al circuitelor de curse şi campion mondial în 2009.

„Îmi amintesc când îl vedeam pe Jensen pe traseu la televizor, când aveam zece ani, opt ani. Când ajungi să împarţi pista cu oameni ca el, atunci devine foarte real”, le-a spus Kevin Magnussen jurnaliștilor Antena3.

Încă n-a apucat să încerce toate circuitele, dar se antrenează serios în simulatoare.

Întreaga echipă vede în el un viitor campion mondial.

„Dacă străluceşti şi arăţi că-ţi doreşti un lucru suficient de mult, se va întâmpla”, a mai spus Kevin Magnussen.

Tatăl lui Kevin, Jan Magnussen, a fost şi el pilot la McLaren, în urmă cu 17 ani.

Recent, tânărul danez a fost ales ambasador global pentru promovarea consumului responsabil de alcool. „Ca pilot de Formula 1, ai foarte multe priviri îndreptate asupra ta, aşa că, dacă ai ceva de spus, te adresezi unui public foarte larg. Aşa că sunt în măsură să susţin o astfel de cauză. Să transmit mesajul că nu trebuie să bei şi să conduci”.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close