Antena 3 CNN Sport Off Sport Larisa Iordache a fost operată pentru a treia oară, după două intervenții nereușite făcute în România

Larisa Iordache a fost operată pentru a treia oară, după două intervenții nereușite făcute în România

o_1cn4id261196k18311v1q10tg13ur8.jpg
Foto: captură Antena 1
de S.T.    |    11 Sep 2018   •   18:01

Sportiva română Larisa Iordache a fost operată, luni, pentru a treia oară, la tendonul ahilian, la Viena, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

„După două intervenţii chirurgicale nereuşite în România, Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operaţie a tendonului ahilian, de această dată la Viena, în cadrul clinicii Wiener Privatklinik. Îi mulţumim pe această cale domnului profesor doctor Weinstabl pentru implicare şi profesionalism, dar şi domnului Octavian Bellu şi doamnei Mariana Bitang pentru sprijin”, se arată în mesajul postat în reţeaua de socializare.

Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire la Campionatele Mondiale de la Montreal din luna octombrie 2017, ea suferind atunci o ruptură de tendon ahilian la piciorul stâng. Gimnasta a fost operată la întoarcerea în ţară, dar problemele nu au dispărut, iar la începutul lunii decembrie 2017 a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale.

×
Subiecte în articol: Larisa Iordache gimnasta operatie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close