Antena 3 CNN Sport Off Sport Lionel Messi, cu mitraliera la gât pe un aeroport din Arabia Saudită

Lionel Messi, cu mitraliera la gât pe un aeroport din Arabia Saudită

Lionel Messi, cu mitraliera la gât pe un aeroport din Arabia Saudită
de N.B.    |    13 Noi 2012   •   16:09

Messi s-a speriat în Arabia Saudită de neglijenţa unui poliţist din escortă. Starul naţionalei Argentinei s-a trezit cu o mitralieră îndreptată spre gâtul său, chiar la aeroportul din Riadh.

Sosirea lui Lionel Messi în Arabia Saudită a provocat isterie în rândul fanilor, iar măsurile de securitate au fost dintre cele mai stricte. Starul Barcelonei şi colegii săi au fost preluaţi de soldaţi înarmaţi chiar de la scara avionului şi conduşi spre autocar.

Suporterii l-au aşteptat pe Messi cu flori, dar în îmbulzeala creată, un poliţist arab, care trebuia să îl protejeze pe argentinian a îndreptat arma încărcată foarte aproape de gâtul atacantului. Messi s-a speriat şi s-a dus ţintă la autocar.



La Ryad, naţionala Argentinei va juca un amial împotriva selecţionatei Arabiei Saudite, ultimul meci al "pumelor" din acest an.

După ce a ajuns la hotelul din Ryad, Messi a avut parte şi de o surpriză. Ginerele lui Maradona, Kun Aguero, i-a făcut un cadou. Un echipament al naţionalei Argentinei pentru micuţul Thiago.

×
Subiecte în articol: Lionel Messi Arabia Saudita
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close