Antena 3 CNN Sport Off Sport Maria Șarapova schimbă foaia: Acuză presa de ”false acuzații”

Maria Șarapova schimbă foaia: Acuză presa de ”false acuzații”

Maria Șarapova schimbă foaia: Acuză presa de ”false acuzații”
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
12 Mar 2016   •   16:52

Fostul lider mondial al tenisului feminin Maria Șarapova, suspendată cu titlu provizoriu după un control antidoping pozitiv la meldonium, a scris vineri un lung mesaj pe rețelele de socializare pentru a reacționa "la falsele acuzații" ce i se aduc, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

"Sunt lucruri care au fost difuzate de presă și care sunt false, iar eu sunt hotărâtă să contraatac", a scris ea pe pagina sa de Facebook.

"Un articol a spus că am fost avertizată de cinci ori de interdicția medicamentului pe care îl luam, dar nu este adevărat, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată", a adăugat jucătoarea din Rusia, care a anunțat la începutul acestei săptămâni că a fost depistată pozitiv la Openul Australiei 2016 și a invocat o neglijență din partea sa.

Meldonium are la bază un medicament protector al celulor cardiace vândut doar în țările din Est și plasat începând cu data de 1 ianuarie 2016 pe lista produselor interzise de către Agenția Mondială Antidoping.

"Eu nu caut scuze pentru că am ignorat interdicția acestui medicament", a adăugat Șarapova.

"V-am spus deja de mail-ul primit pe data de 22 decembrie 2015 intitulat , deci poate ar fi trebuit să fiu mai atentă, dar printre atâtea mesaje, atâtea informații, mi-a scăpat acest aspect. Trebuia să caut mai multe informații și să citesc. Dar acest document conținea mii de cuvinte, multe dintre ele tehnice și scrise cu caractere mici", a mai precizat Șarapova.

Șarapova a respins, de asemenea, ideea că lua acest medicament în fiecare zi, în timp ce presa a relatat că tratamentul normal era de patru-șase săptămâni.

"Eu nu am făcut nimic altceva decât să urmez tratamentul prescris de medicul meu și am luat doze minime", a insistat nr.7 mondial.

"Sunt mândră de felul în care am jucat tenis, am fost onestă și mi-am asumat, fără să pretind că sunt accidentată pentru a ascunde că am fost depistată pozitiv", a conchis ea.

 

To My Fans:I want to reach out to you to share some information, discuss the latest news, and let you know that there...

Posted by Maria Sharapova on 11 Martie 2016

 

 

×
Subiecte în articol: maria sarapova
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close