x close

Mayweather a vrut să parieze 400.000 de dolari la meciul cu McGregor. Care a fost decizia casei de pariuri

04 Sep 2017   •   11:57
Mayweather a vrut să parieze 400.000 de dolari la meciul cu McGregor. Care a fost decizia casei de pariuri Foto: Agerpres.ro

Floyd Mayweather a încercat să parieze suma de 400.000 de dolari pe meciul său cu Connor McGregor, disputat pe 26 august în Las Vegas, însă casa de pariuri a refuzat. 

Mayweather era convins că va câștiga și a pariat chiar pe runda a 10-a, dar nu a avut șansa să plece cu banii acasă pentru că nu a fost lăsat să parieze. 

Potrivit The Telegraph, pentru suma de 400.000 de dolari pentru care paria pe runda a 10-a, pugilistul ar fi plecat acasă cu peste 200 de milioane de dolari. 

Mayweather l-a învins pe luptătorul irlandez de arte marțiale mixte Conor McGregor, prin KO tehnic în repriza a 10-a a meciului de box desfășurat sâmbătă la categoria super welter.

Pentru meciul disputat, Mayweather, care a cucerit titlul mondial la cinci categorii diferite de greutate, a avut o bursă de 100 de milioane de dolari, în timp ce McGregor, cu un palmares de 21 de victorii în 24 de meciuri de arte marțiale mixte (MMA), va primi 30 de milioane. 

Sumele cresc până la 400 milioane dolari în cazul americanului și la 125 milioane în cazul irlandezului, după împărțirea banilor rezultați din rețetele tv, în special, conform presei economice americane.

Citeşte mai multe despre:

pariu meci pugilist
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati