Antena 3 CNN Sport Off Sport Prima declaraţie a lui Meme Stoica, după ieşirea din închisoare. "Am câştigat..."

Prima declaraţie a lui Meme Stoica, după ieşirea din închisoare. "Am câştigat..."

Prima declaraţie a lui Meme Stoica, după ieşirea din închisoare. "Am câştigat..."
15 Feb 2016   •   16:35

Mihai Stoica a iesit, luni, din inchisoare dupa ce a executat un an si 11 luni din condamnarea primita in "Dosarul Transferurilor".

Meme a acordat un scurt interviu la poarta penitenciarului Jilava, acolo unde a vorbit despre experientele sale din detentie, scrie ziare.com.

Fostul manager al Stelei a inceput prin a explica in ce fel l-a schimbat condamnarea, pentru ca apoi el sa nege toate zvonurile aparute despre el in ultimii doi ani.

"Am castigat prieteni si am castigat, poate, echilibru. Am intrat cu multe defecte si calitati la puscarie, sper sa fi iesit doar cu acele calitati. Am fost mirat cand am vazut atatea inventii.

Nu m-am batut cu nimeni, nu am fost in depresie si nu am facut greva foamei. Pur si simplu am respectat pe toata lumea, de la lucratorii din penitenciare si pana la ceilalti detinuti", a declarat Stoica.

In acelasi timp, el a marturisit ca puscaria l-a ajutat sa isi imbogateasca toate cunostintele despre fotbal deoarece a avut mult timp liber.

"Am avut posibilitatea sa-mi imbunatatesc cunostintele despre fotbal pentru ca am avut mult timp liber", a mai spus acesta.

Primul lucru pe care il va face Meme dupa eliberare va fi sa il sune pe Gigi Becali.

"Vreau sa imi vad parintii si imediat dupa ce ma urc in masina vreau sa-l sun pe Gigi, pentru ca el a facut un gest pe care numai el putea sa il faca, a pus mai presus de situatia clubului pe care il iubeste prietenia noastra."

Mihai Stoica a fost liberat conditionat luni, la un an si 11 luni dupa ce a ajuns in inchisoare.

Magistratii de la Tribunalul Ilfov au respins recursul DNA la decizia de liberare conditionata in cazul lui Stoica, sentinta fiind definitiva.

×
Subiecte în articol: Meme Stoica Mihai Stoica
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close