Antena 3 CNN Sport Off Sport Mesajul emoționant al clubului Dinamo la un an de la decesul lui Ekeng

Mesajul emoționant al clubului Dinamo la un an de la decesul lui Ekeng

Mesajul emoționant al clubului Dinamo la un an de la decesul lui Ekeng
06 Mai 2017   •   09:36

FC Dinamo a postat, sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj prin care marchează împlinirea unui an de la decesul lui Patrick Ekeng, menţionând că fotbalistul camerunez nu va fi uitat niciodată. "Inima ta s-a oprit, dar inimile tuturor dinamoviştilor bat pentru tine în fiecare zi!", se arată în mesajul grupării bucureştene.

"Un an fără Patrick Ekeng. Te vom iubi mereu, Patrick Ekeng! 6 mai 2016, o zi tristă în istoria clubului din Ştefan cel Mare, ziua în care ne-am despărţit pentru totdeauna de PATRICK EKENG. Introdus în teren în minutul 63 al blestematului meci cu FC Viitorul, PATRICK EKENG s-a prăbuşit pe gazon câteva minute mai târziu şi a plecat, în tricoul alb-roşu cu numărul 14, într-o lume mai bună cu CĂTĂLIN HÎLDAN, FLOREA DUMITRACHE, fraţii ION şi LICĂ NUNWEILLER, SANDU CUSTOV, MIŞA KLEIN, CONSTANTIN FRĂŢILĂ, NELU STĂNESCU şi alţi mari fotbalişti care au scris istoria clubului nostru. A trecut un an fără numărul 14, un an în care am plâns şi am cântat pe toate stadioanele în memoria lui PATRICK EKENG. Inima ta s-a oprit, dar inimile tuturor dinamoviştilor bat pentru tine în fiecare zi! Nu te vom uita niciodată, PATRICK EKENG!", este postarea FC Dinamo de pe reţeaua de socializare.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, la 26 de ani, într-o seară de vineri, în 6 mai 2016, după ce s-a prăbuşit în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul, fără a fi atins de vreun alt fotbalist, notează news.ro.

×
Subiecte în articol: Dinamo Patrick Ekeng
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close