Antena 3 CNN Sport Off Sport Mihai Gâdea: Simona este unul dintre românii la care ne putem raporta cu mândrie

Mihai Gâdea: Simona este unul dintre românii la care ne putem raporta cu mândrie

Mihai Gâdea: Simona este unul dintre românii la care ne putem raporta cu mândrie
07 Iun 2014   •   20:50
Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea, a explicat, de la Paris, după finala de la Roland Garros, ce performanţă fantastică a avut Simona Halep.
 
"Simona a câştigat în această seară. Este ceva fantastic ce am trăit şi sunt convins că o ţară întreagă simte acelaşi lucru. Am văzut cum timpul trecea, şi publicul era cu Simona Halep. Probabil s-a simţit şi la televizor, la jumătatea meciului, arena a fost câştigată de Simona Halep. Dar nu doar despre asta e vorba, e vorba despre o jucătoare care, la 22 de ani, reuşeşte o astfel de performanţă."
 
"Am văzut astăzi români fericiţi şi cred că Simona este unul dintre românii la care ne vom raporta cu foarte mare mândrie. Vom vedea foarte multe alte competiţii cu Simona Halep, vom vedea foarte multe alte competiţii câştigate de Simona Halep."
 
"Eu am avut şansa de a sta în Tribuna Oficială, stăteam nu departe de locul în care erau cele două cupe afişate. Am stat la doar câţiva metri de antrenorul Mariei Sharapova. Am încercat să urmăresc tot ce am putut, am stat lângă oameni mari din tenis, am văzut reacţiile. Nu este niciun fel de exagerare: mi s-a părut evident că oamenii din jurul meu au fost câştigaţi definitiv de Simona."
 
Prezent la meciul Simonei a fost şi realizatorul emisiunii "Un show păcătos", Dan Capatos. Acesta a recunoscut că a trăit o senzaţie "unică". 
 
"O senzaţie absolut unică. O senzaţie pe care mă bucur că am trăit-o împreună cu toţi colegii, de la Antena 1, Antena 3. Este absolut minunată senzaţia de a avea un român în finală, simţi pentru ce trăieşti acel meci la o asemenea intensitate. Nu cred că este cazul să mai vorbim noi foarte mult, cred că este momentul ei acum şi îi mulţumim foarte mult."
 
În final, Mihai Gâdea şi-a exprimat dorinţa ca românii să conştientizeze şi să fie mândri de performanţa incredibilă a Simonei Halep.
 
"Ce este cel mai important din tot ce a fost astăzi este Simona Halep şi m-aş bucura foarte mult dacă românii noştri ar primi-o pe Simona noastră aşa cum trebuie, să îi arătăm dragostea, preaţuirea şi respectul nostru pentru ce a făcut."
 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Roland Garros
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close