Antena 3 CNN Sport Off Sport Mutu a cântat la mişto imnul României: "... în care se-adânciră şi cruzii tăi barbari" (VIDEO)

Mutu a cântat la mişto imnul României: "... în care se-adânciră şi cruzii tăi barbari" (VIDEO)

Mutu a cântat la mişto imnul României: "... în care se-adânciră şi cruzii tăi barbari" (VIDEO)
Sursa foto: Mutu si Kuzmanovici
24 Mar 2009   •   16:57

Adrian Mutu şi Zdravko Kuzmanovici, colegi la Fiorentina dar adversari în meciul România - Serbia de sâmbătă, din preliminariile CM 2010, au fost vedetele unui interviu în paralel organizat de site-ul violachannel.it. Rugat să intoneze imnul Românei pentru amuzamentul suporterilor Fiorentinei, Mutu a făcut mişto, cântând şi râzând în acelaşi timp. Deşi, cu siguranţă, italienii nu şi-au dat seama, atacantul român care rar iartă în faţa porţii a ratat de mai multe ori versurile scrise de Andrei Mureşanu.
"Somul cel de moarte în care se-adânciră şi cruzii tăi barbari". Aşa sună imnul României în interpretarea unui Adrian Mutu pus pe glume şi mai mult interesat de duelul verbal pe care a trebuit să îl poarte cu sârbul Kuzmanovici, coleg la echipa de club şi rival în preliminariile Cupei Mondiale din 2010 din Africa de Sud.
Ideea de duel verbal la distanţă între doi jucători nu este o idee nouă la Fiorentina, ci este deja o tradiţie atunci când doi jucători din lot sunt adversari la echipele naţionale. Nici de această dată, cei doi nu puteau să se vadă şi să se audă, ci doar să îşi transmită de la distanţă replici tăioase şi glume "ca între băieţi", ce-a ieşit a fost cât se poate de amuzant.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close