Antena 3 CNN Sport Off Sport NASCAR: S-a rostogolit spectaculos cu maşina şi apoi a trecut linia de sosire alergând (VIDEO)

NASCAR: S-a rostogolit spectaculos cu maşina şi apoi a trecut linia de sosire alergând (VIDEO)

NASCAR: S-a rostogolit spectaculos cu maşina şi apoi a trecut linia de sosire alergând (VIDEO)
Sursa foto: NASCAR
28 Apr 2009   •   15:45

Prea puţin cunoscute europenilor, cursele americane NASCAR sunt o sursă constantă de amuzament şi emoţii pentru publicul american. Viteze ameţitoare, depăşiri neaşteptate şi accidente violente, toate sunt pe gustul americanilor. Bucuria unora tragedia altora, însă, deoarece un pilot de NASCAR a făcut un accident incredibil cu doar câteva zeci de metri înaintea finişului, pierzând şansa de a ocupa un loc onorabil. A trecut, însă, linia de sosire pe propriile picioare!
Carl Edwards, un pilot american de NASCAR, se apropia de linia de sosire duminică în cursa de la Talladega, Alabama, dar ghinionul la lovit chiar pe final. Asta după ce alte 13 maşini se loviseră puţin după începutul cursei. Edwards a fost agăţat de altă maşină condusă de Brad Keselowski şi a pierdut controlul bolidului care a început să se rotească prin aer, resturi ale maşinii zburând în toate direcţiile şi rănind uşor şapte spectatori. Keselowski a câştigat cursa, iar Edwards s-a strecurat din maşina cuprinsă de flăcări şi a trecut linia de sosire alergând, doar pentru a fi trecut, în mod onorofic, în statisticile cursei.
"Sunt fericit că totul s-a încheiat cu bine şi maşina nu a ajuns prin tribune. O să continuăm să conducem şi să ne întrecem aşa până o să omorâm pe cineva, apoi NASCAR va schimba regulamentul", a precizat Edwards.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close