x close

Năstase sare iar la gâtul clanului Williams! "Serena să-l întrebe pe taică-său ce a zis despre Spîrlea!"

25 Apr 2017   •   18:10
Năstase sare iar la gâtul clanului Williams! "Serena să-l întrebe pe taică-său ce a zis despre Spîrlea!" Foto: Agerpres

Ilie Năstase a devenit inamicul public numărul 1 în aceste zile după episodul de la meciul de FED Cup, dar şi după remarcile neinspirate la adresa Serenei Williams.

Subiectul ţine în continuare primele pagini ale ziarelor, dar fostul tenismen pune şi el gaz pe foc chiar în momentul când acesta e pe cale să se stingă. Năstase a vobit pentru News.ro despre ambele incidente şi crede în continuare că nu se face vinovat cu nimic. Despre remarca la adresa copilului nenăscut al Serenei spune că a fost doar o glumă de acelaşi nivel cu gluma făcută de tatăl jucătoarei americance faţă de o româncă în urmă cu câţiva ani, iar incidentul cu englezoaicele crede că a fost provocat intenţionat de britanice pentru ca acestea să aibă o scuză dacă pierd în faţa lui Halep şi compania.

"Aduceţi-i dumneavoastră aminte Serenei ce spunea tatăl ei despre Irina Spîrlea, că poate a uitat. Eu ce să-i spun? A ieşit prea mult din context, e o nebunie ce se întâmplă acum. Eu nu mai pot şi nu mai rezist în treburile astea, e nebunie curată. Mai au să-mi spună că nu am voie să mai trăiesc. Eu nu am făcut nicio remarcă rasistă, nu ştiu care este remarca rasistă. Ăsta e rasism? Că am spus că poate ieşi ciocolată cu lapte? Păi dacă spuneam că o să iasă un negru urât? Ăla e rasism. Cum a spus tatăl ei despre Irina Spîrlea că e un curcan alb urât. Eu am spus ciocolată, pentru că bărbatul ei este blond. Eu am făcut o glumă, dacă această glumă este considerată o remarcă rasială, mi se pare că e ieşită prea mult din context. Suntem nebuni, pe cuvânt de onoare. Şi nu ei, străinii, noi, românii. Dar când ei ne fac ţigani pe unde mergem? Mie mi-a plăcut de Mutu, ce declaraţie a făcut Mutu, că era făcut ţigan când juca la Chelsea şi la Fiorentina", a declarat Năstase pentru News.ro.

Citeşte mai multe despre:

Ilie Nastase Serena Williams replica rasism
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati