Antena 3 CNN Sport Off Sport Neymar, acuzat de viol în Brazilia

Neymar, acuzat de viol în Brazilia

Neymar, acuzat de viol în Brazilia
02 Iun 2019   •   16:12

Starul brazilian Neymar, atacantul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, aflat în prezent în Brazilia, unde se pregăteşte alături de naţionala ţării sale pentru participarea la Copa America, este acuzat de viol, informează L'Equipe. 

Denunţătoarea este o tânără din Brazilia, care a depus o plângere în acest sens la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo, susţinând că faptele s-au petrecut pe 15 mai, într-un hotel din capitala Franţei 

Conform procesului verbal, consultat de L'Equipe, presupusa victimă susţine că a comunicat cu Neymar pe reţelele de socializare, iar jucătorul i-a oferit, prin intermediul unui prieten, un bilet de avion pentru Paris. Sosită la hotel, tânăra femeie s-a întâlnit cu vedeta lui PSG pe 15 mai, în jurul orei 20,00, fotbalistul devenind ulterior agresiv, după ce a consumat alcool, agresând-o sexual. Tânăra a revenit în Brazilia două zile mai târziu, "perturbată emoţional", şi cu "teama de a depune plângere". 

Tatăl fotbalistului a negat însă acuzaţiile, afirmând că Neymar "este victima unei tentative de extorsiune". "Avem toate documentaţia pentru a demonstra asta", a mai spus el. 

Neymar, căruia selecţionerul brazilian Tite i-a retras banderola de căpitan al echipei naţionale, se pregăteşte pentru Copa America, turneu care va debuta pe 15 iunie. 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close