Antena 3 CNN Sport Off Sport O nouă carte dezvăluie că Ronaldo a făcut sex cu două femei în vestiarul Barcelonei

O nouă carte dezvăluie că Ronaldo a făcut sex cu două femei în vestiarul Barcelonei

O nouă carte dezvăluie că Ronaldo a făcut sex cu două femei în vestiarul Barcelonei
de M.T.    |    11 Oct 2012   •   17:02

Deşi a evoluat un singur sezon pentru FC Barcelona, Ronaldo a rămas unul dintre cei mai importanţi jucători care au îmbrăcat tricoul catalanilor. Însă chiar şi la 15 ani distanţă de momentul plecării sale de pe Camp Nou, mai sunt amănunte neştiute despre aventurile brazilianul în capitala Cataluniei.

Jurnalistul spaniol Lluis Lainz a lansat recent o nouă carte dedicată momentelor mai puţin cunoscute din istoria actualei vicecampioane a Spaniei, numită “De puertas adentro” (În spatele uşilor închise).

Una dintre poveştile publicate de Lainz va trezi cu siguranţă interesul fanilor, mai ales că protagonistul ei este Ronaldo, surprins în timp ce făcea sex cu două femei într-unul dintre vestiarele stadionului.

Conform autorului, într-o seară, Ronaldo a plecat de la stadion şi a ieşit în oraş, pentru a lua cina. Nu peste multă vreme însă, el a revenit, dar nu singur, ci alături de două femei.

Pentru că trio-ul pus pe distraţie întârzia să iasă din incinta arenei, oamenii responsabili cu securitatea au devenit îngrijoraţi. Unul dintre ei a decis să vadă dacă Ronaldo are probleme, însă a fost surprins să-l descopere pe atacantul sud-american în timp ce făcea sex cu cele două însoţitoare cu care venise.

Evident, povestea a fost muşamalizată de club, preşedintele din acea perioadă, Josep Lluis Nunez spunând doar atât: „Nu înţelegeţi că este un tânăr de 20 de ani care vrea să se distreze?”.


×
Subiecte în articol: Ronaldo FC Barcelona dezvaluire
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close