Antena 3 CNN Sport Off Sport O nouă versiune a golului "mâna lui Dumnezeu", văzută în liga a treia italiană

O nouă versiune a golului "mâna lui Dumnezeu", văzută în liga a treia italiană

O nouă versiune a golului "mâna lui Dumnezeu", văzută în liga a treia italiană
15 Dec 2010   •   17:29

Un scandal a erupt în divizia Lega Pro 1 din Italia, al treilea eşalon fotbalistic, după ce atacantul Raffaele Biancolino a înscris propria versiune a "mâinii lui Dumnezeu" în victoria cu 2-1 obţinută în faţa Foggiei.

Golul scandalos a venit în minutul 11 al reprizei secunde, după un contraatac pe partea dreaptă al Cosenzei. Centrarea în careu a fost prinsă fără probleme de Simone Santarelli, iar majoritatea jucătorilor, spectatorilor şi, din păcate, arbitrilor şi-au mutat privirea spre o viitoare destinaţie a unei degajări ce ar fi trebuit să vină din partea portarului de la Foggia. Atacantul Raffaele Biancolino a avut însă un alt plan: a lovit uşor mingea cu mâna pentru a o da pe jos, după care a împins-o în poartă şi a plecat să se bucure pentru gol.

Foggia a egalat trei minute mai târziu, dar acelaşi Biancolino avea să aducă victoria oaspeţilor cu 2-1. Antrenorul Foggiei, Zdenek Zeman, a declarat după meci: "Din păcate arbitrii fac parte din joc şi trebuie să acceptăm deciziile lor, chiar dacă este grav că niciunul dintre ei nu a văzut incidentul".

 


×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close